Pühapäev, 19 Mai, 2024
Asute siin: Esileht Konsultatsioon IT juhtimise alane

IT juhtimine

IT valdkond tekib ettevõtete juhtides sageli küsimusi, millele ei suudeta ise vastata: kas minu IT kulutab mõistlikult, palju peaks IT kuludeks planeerima, kas IT kulusid saab vähendada, kas meie ettevõtte IT on efektiivne, kas mida saaks paremaks muuta, kuhu suunas peaks IT arenema, kas peaks ostma või rentima, kas IT teenust väljast sisse osta, kas meile teenust osutavad ettevõtted petavad meid?

Ettevõtte juhtidel ei pruugi olla piisavalt oskusi ja teadmisi, et nendele küsimustele vastata. Vastused neile küsimustele aitab teil leida väline IT valdkonna ekspert. Kohtumisel kliendiga lepitakse kokku, millistes IT küsimustele soovitakse eksperthinnangut saada, teostatava analüüsi maht ja ekspertiisi väljundi kuju. Analüüsi teostamisel lähtutakse IT juhtimise ja haldamise parimatest praktikatest, kasutame ekspertidena IT valdkonna professionaale.

Meilt saavad abi ka IT valdkonna inimesed. Vahel juhtub, et muidu tublid IT inimesed vajavad abi. On hea, kui keegi aitab mõne keerulise ülesande lahendada või annab nõu, millises suunas peaks edasi minema. Vaatame koos üle, mis IT valdkonnas tehtud ja anname omapoolsed soovitused, mida on vaja teha. Vajadusel aitame kirja panna ettevõtte äristrateegiaga sobiva IT strateegia.