Pühapäev, 19 Mai, 2024
Asute siin: Esileht Konsultatsioon IT tugi

IT tugi

Kaasaegsed ettevõtted kasutavad oma igapäevases töös arvuteid ja tarkvara, lisaks nendele on olemas ka arvutikasutajad. Selline keerukas kooslus võib vahel toimimast lakata ja on vaja kedagi, kes suudaks normaalse töö uuesti taastada. Praeguses majandusolukorras, kus paljud ettevõtted on vähendanud töötajate arvu, on töö kiire taastamine ülioluline. Erinevatel ettevõtetel on erinev IT kultuur, mõnes ettevõttes otsitakse vajadusel üles "patsiga" poiss, teise on selleks kohaks, kuhu pöördutakse helpdesk e. IT tugi.
 
IT toe olemasolu on tore küll aga milliseid IT toe teenuseid meie ettevõte üldse vajab? Mis IT toe olemasolu meile annab ja mis see maksab? Kumb on meie ettevõttele sobivam lahendus, kas oma IT mees, IT tugi või peaks IT toe sisse ostma? Milliseid tegevusi me ise teeme, milliseid peaksime sisse ostma? Mida peaksime nõudma, millele tähelepanu pöörama?
 
Meie IT toe valdkonna ekspert aitab teil neile küsimustele vastused leida. Vajadusel vaatame üle teie IT toe toimimise, aitame leida kitsaskohad ja nõustame teid nende kõrvaldamisel. Kuna näeme teie äri väljapoolt, suudame seda objektiivselt hinnata.
 
Peale neile küsimustele vastamist on ettevõttel kindlustunne, et:
• teie äri on teie kätes
• IT on teie äri kasumiteenimise vahend
• teil on võimalus ja vabadus tegeleda eelkõige oma põhitegevusega
• teie IT süsteemid töötavad turvaliselt ja tõrgeteta